jueves, 13 de octubre de 2016

MINI PORK PIES WITH PICALILLI


LEARN SOME CULINARY VOCABULARY AND DO MINI PORK PIES WITH PICCALILLI!

En esta entrada, vamos a explicaros cómo elaborar una típica receta inglesa (más concretamente, la variante norteamericana, ya que esta lleva pimiento): mini pork pies (pasteles) with picalilli. Estad atentos, porque algunas de las palabras que veréis aquí ya han aparecido en la anterior entrada (Treacle scones). El vocabulario de ambas recetas es un poco más elevado que el expuesto en las páginas, pero seguro que conseguís haceros con él. Si encontráis alguna otra receta en inglés que queráis traducir al español, ¡dejadme un comentario!


Ingredients

  • few dots of butter (unas pizcas de)
  • 600g shortcrust pastry (pasta brisa), bought or homemade (hecho/a en casa)
  • little flour for dusting (para espolvorear)
  • 85g dried white breadcrumb (85 gramos de miga de pan seca)
  • 400g good Cumberland sausage (salchicha Cumberland) (about 6)
  • 200g smoked bacon lardon (beicon ahumado en lardones)
  • ¼ tsp (cucharadita) each ground mace (macis triturado), ground pepper (pimiento triturado) and dried sage (salvia seca)
  • 1 egg beaten with a fork (huevo batido con un tenedor)
  • few pinches sesame seeds (unos pellizcos de semillas de sésamo)
  • piccalilli, homemade or bought (comprado), to serve (para servir)

Directions

  1. Heat oven to 200C/180C fan/gas 6. Line each hole of a 12-hole muffin tin with a thin strip of baking parchment (manteca para hornear) across the middle that’s long enough so the ends stick out (sobresale) a centimetre or two – use a dab (una pizca) of butter to stick in place (para que se quede en el sitio). Roll out two thirds of the pastry (masa) on a lightly floured surface (superficie enharinada) and stamp out (quitar) 12 x 10cm circles (you may need to re-roll trimmings (enrollar los pedazos)). Press a circle into each hole to line.
  2. Sprinkle 1 tsp of breadcrumbs into the base of each pie. Tip (volcar) the rest of the crumbs into a mixing bowl. Squeeze (en este contexto, amasar) in the sausage meat (carne), discarding the skins (desechando las pieles), along with the bacon, mace, pepper, sage and just a little salt. Get your hands in and mash (triturar) and squish (aplastar) everything together until the breadcrumbs have just about disappeared. Divide mixture (mezcla) between the holes, packing in firmly and shaping to a dome in the middle (dándoles forma de montaña en el medio).
  3. Roll out the remaining pastry and stamp out 12 x 7cm circles. Brush with a little egg and add a top to each pie, egg-side down to stick, carefully pressing (presionando) pastry edges together to seal (sellar). Brush with more egg (don’t throw away leftovers (no tirar las sobras)) and sprinkle with sesame seeds. Bake (hornear) for 30 mins until golden then carefully remove the pies from the tin (molde), using the parchment ends to help you lift them out (sacarlos). Sit on a parchment lined baking tray, brush all round the sides with more egg and put back (volver a meter) in the oven for 8 mins. Cool (enfriar) completely then eat with piccalilli, or your favourite pickle (vinagreta).

Fuentes: http://www.bbcgoodfood.com
               http://www.2ufood.co.uk

2 comentarios:

  1. Un blog muy "rico"! Me encanta! Esperando con muchas ganas más publicaciones! Un saludo.

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